Coachinzicht

Jouw enthousiaste reisgezel op weg naar je doel

Joyce Van Duyvenboden

Iedereen kan bij mij terecht, maar ik maak het graag wat concreter.

Ik ben een leergierige, enthousiaste, lachgrage vrouw, die uit niets meer voldoening haalt dan uit andere mensen helpen groeien. Eerst jarenlang als GON-begeleider van personen met een beperking en nu als coach voor alle (jong)volwassenen. 

Mensen waarderen mij omwille van mijn warmte, mijn inzicht en niet-oordelende houding. Zelf ben ik nogal fan van mijn eigenzinnige kijk op het leven en stel ik de dingen die we als “normaal” beschouwen graag in vraag.

Ik omarm diversiteit heel erg. Heb je een beperking? Val je onder het LGBTQ+ spectrum? Kleur je buiten de reguliere lijntjes binnen je relaties? Druk je je liever uit in Vlaamse Gebarentaal? Voel je dan absoluut welkom!

Lees je graag meer over mijn professionele achtergrond, dan kan dat op LinkedIn.

Auticoach

Ik richt me op volwassenen met (een vermoeden van) autisme. Ben je iemand die voor de buitenwereld een schijnbaar normaal leven leidt, maar die geregeld moeilijkheden ervaart om mee te blijven draaien? Voel je je vaak het buitenbeentje en lijk je nooit te kunnen inschatten wat anderen van jou verwachten? Ik kijk graag samen met jou naar oplossingen die jouw leven wat minder ingewikkeld en vermoeiend maken.

Weten wat je wil

Maak je graag anderen gelukkig, maar ben je vergeten wat jij nu eigenlijk precies wil?

Samen help ik jou ontdekken wie jij ook alweer bent. Met behulp van gerichte vragen gaan we zoeken naar wat jij belangrijk vindt en wat je nodig hebt om gelukkig te zijn. Zo maken we samen een kompas waardoor jij weer op je eigen koers zit. Op die manier kun jij opnieuw volmondig ja en met een gerust hart nee zeggen op alles wat op je pad komt

Van willen naar doen

Soms is het wel duidelijk wat je wil, maar lukt het je niet om tot actie over te gaan. Blijven jouw dromen te lang in je hoofd hangen?

Samen met jou stel ik je doel scherp, gaan we na waar je precies op vastloopt en hoe je stappen in de richting van je doel kunt zetten. Met positiviteit en enthousiasme zetten we je plan om in concrete actie die op jou afgestemd is.

Hoe?

De gesprekken kunnen plaatsvinden online (video call of chat) of in levende lijve in het Gentse. Door de huidige coronacrisis geniet online begeleiding uiteraard de voorkeur.

© 2021 Coachinzicht

Thema door Anders Norén