Coachinzicht

Jouw enthousiaste reisgezel op weg naar je doel

Maïssoun Hijazin

Hallo! Mijn naam is Maïssoun, ik ben geboeid door verhalen, beeldende kunsten en de natuur.

Tekenen deed ik van zodra ik een potlood kon vasthouden. Ondertussen geef ik al meer dan 20 jaar les aan Academies voor Beeldende Kunsten en ben hier zelf ook actief mee bezig. www.maissounhijazin.be

De natuur is voor mij van levensbelang. Waar ik vroeger geheime hutten bouwde in grote knotwilgen en daar mijn eigen universum creëerde, ervaar ik nu een min of meer ongerepte plek natuur als rustgevend voor mijn geest.

Verhalen van mensen interesseren mij mateloos. Hoe ieder mens zijn eigen kijk heeft op de dingen, hoe net de ‘ongewone’ kijk van de ander voor mij een verrassend inzicht kan bieden en mijn eigen perspectief kan verbreden, dat verwondert mij telkens weer. En net die verwondering is een houding waarmee ik graag in het leven sta.
www.dewonderkamer.com ( website in opbouw)


WAT WENS JIJ VOOR JEZELF?

In enkele sessies of een langer traject zoeken we samen uit wat je precieze vraag is. Wat wens jij voor jezelf? Het kan een kleine wens zijn of een heel groot verlangen. Soms weet je niet meer wat je het allerliefst zou willen. Of misschien ben je je richting kwijtgeraakt ergens onderweg. 

Coaching kan een heel krachtig instrument zijn om tot de essentie te komen. 

In een coachingsessie zoeken we samen uit welke stappen jij nodig hebt om gericht naar jouw doel toe te werken en te verwezenlijken wat je het allerliefst zou willen.

Er kunnen periodes in je leven zijn waarin je extra steun kan gebruiken om keuzes te maken en terug rust te vinden. Maar ook met kleine twijfels of vragen waar je zelf niet uit lijkt te geraken kan je bij mij terecht. Soms ben je zo opgegaan in je probleem dat je niet meer weet hoe hier terug helderheid in te krijgen. Ik help je terug de zaken helderder te zien, andere perspectieven te ontdekken en de kracht in jezelf te vinden om stap voor stap naar jouw specifieke doel toe te werken.

Ik zoek graag samen met iemand naar wat er precies nodig is om bijvoorbeeld verdriet een mooi plaatsje te geven, om voorbij een blokkade te geraken en om de inspiratie en de energie weer te laten stromen. Coaching is voor mij een creatief en doelgericht proces waarbij ik jou ondersteun en terug help inzicht te krijgen en mogelijkheden te zien waar je voorheen misschien enkel onmogelijkheden zag.

Ik geloof dat de wereld veel mooier zal zijn wanneer iedereen op zijn juiste plek is en de dingen doet waar hij voor gemaakt is en graag doet. En ik ondersteun je graag bij deze zoektocht. 

Afhankelijk van wat jouw precieze vraag is, kunnen we ervoor kiezen om onze gesprekken door te laten gaan tijdens wandel- of natuurcoaching, gezellig op café, of in de rust van een coachingruimte. Online begeleiding is ook steeds mogelijk. Ik woon in de regio’s Leuven en Aalst.

Wil je graag kennismaken of heb je een vraag?

© 2023 Coachinzicht

Thema door Anders Norén