Coachinzicht

Jouw enthousiaste reisgezel op weg naar je doel

Hans De Keyser

Hallo, ik ben Hans! Ik ben life -en wandelcoach en blogger. In het verleden werkte ik vijftien jaar met hart en ziel als begeleider van mensen met een beperking, maar al die tijd had ik met een eigen beperking te kampen. (de ziekte van Crohn)

Dit dwong me ertoe om tijdelijk te stoppen als begeleider en eerst op zoek te gaan naar meer balans, naar wat me zelf blij maakt en waar ik energie van krijg. Want dat was ik toen op de één of andere manier uit het oog verloren…

Na een zoektocht met vallen en opstaan kwam ik – naast aanpassingen van een aantal levensgewoonten – onder andere ook uit bij energiegevers zoals zingen, natuur, rust, spelen (jawel, spelen 🙂 ) en wandelen. En net tijdens zo’n wandeling,  op een hiking in Nederland ontmoette ik iemand die vertelde over de opleiding ‘Inspirerend Coachen’. Ik werd er zo enthousiast van dat ik me reeds tijdens dit gesprek denkbeeldig inschreef voor de opleiding.

Ik coach graag richting inspiratie, richting wat iemand wil vanuit ‘eigen hart’ en richting enthousiasme!

Op de blog optgevoel.be vertel ik over mijn eigen zoektocht en twijfels, over wat me inspireert en wat me blij maakt.

Stel: Ik heb een toverspreuk…

Stel: ik heb een toverspreuk die je als vanzelf vijf, tien of misschien zelfs twintig jaar verder flitst… Je mag dus helemaal vrij kiezen hoeveel rimpels je extra in de spiegel wil zien… Je komt in die flits bij je oudere (en natuurlijk wijzere) zelf terecht… en je kijkt van daar terug op je leven. Je mag zelfs in gesprek gaan met jezelf,  tips vragen, vragen wat de dingen zijn die je gedurende die tijd werkelijk blij gemaakt hebben en waar je mogelijk spijt van hebt.

Wat zou je oudere zelf daarop antwoorden? Of wat zou je heel graag als antwoord willen? Welke avonturen ben je aangegaan al die tijd? Of zat het helemaal niet in die avonturen voor jou, maar eerder in het alledaagse klein geluk, in het écht mogen zijn wie je bent?

Een reis van duizend mijl begint met de eerste stap

Lao Tsé

Wat vind je dus – nu reeds voor later – belangrijk in je leven? Welke uitdagingen zou je willen aangaan? En hoe zou je dat dan willen doen?

In een kennismakingsgesprek voelen we eerst of er een klik is. Zit het gevoel voor ons beide goed dan help ik je van dan af graag door te luisteren, door met jou te kijken wat (onzichtbare) drempels kunnen zijn en door rekening te houden met jouw tempo richting actie!

Wil je graag kennismaken of heb je een vraag?

+32 (0) 486 36 18 68
hans@coachinzicht.be
BE 0750.908.474

© 2023 Coachinzicht

Thema door Anders Norén